Makelaar Hilversum

Wil je een woning kopen of verkopen? En ben je op zoek naar een makelaar in Hilversum? Waarschijnlijk komt er veel op je af. Hoe maak je de beste keuze? En waarin kunnen makelaars verschillen? Het aanbod aan makelaars in Hilversum is groot.

Kies voor betrouwbaarheid en kies voor Hillen Makelaardij. Hillen Makelaardij is dé makelaar in Hilversum en omstreken. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander helpen. Het ervaren team staat voor u klaar. Samen helpen wij u bij het aan- of verkopen van een woning. 

Bekijk woningaanbod Hilversum Neem contact met mij op

Makelaar in Hilversum

Waarom u moet kiezen voor Hillen Makelaardij? Dat is heel eenvoudig. Hillen Makelaardij is een Garantiemakelaar. Dit betekent dat u als klant profiteert van extra zekerheid. Daarnaast bieden wij een aantal garanties. Deze garanties bieden andere makelaars in Hilversum u niet. Wilt u verzekerd zijn van een betrouwbare makelaars in Hilversum? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij stellen u als klant graag centraal. U profiteert daarom altijd van onze garanties. Ongeacht of u een woning wilt aankopen of wilt verkopen. U bent waarschijnlijk benieuwd naar de verschillende garanties. Allereerst lichten wij de aankoopgaranties toe:

 • Contactgarantie
  Bij ons staat prettig contact erg hoog in het vaandel. U wilt uw makelaar in Hilversum tenslotte altijd kunnen bereiken. Onze contactgarantie betekent dat er 24 uur per dag contact mogelijk is. 
 • Zekerheidsgarantie
  Het aankopen van een woning is een emotionele aangelegenheid. Hierdoor is het soms lastig om objectief te blijven. Gelukkig is daar onze zekerheidsgarantie. Dankzij de zekerheidsgarantie weet u altijd wat u koopt. Wij kijken objectief naar de onderhoudsstaat van een woning. Als makelaar in Hilversum nemen wij dit graag uit handen. 
 • Bezichtigingsgarantie
  Is het lastig om een woning te bezichtigen tijdens kantoortijd? Bij ons is dit geen probleem. Wij begrijpen heel goed dat het inplannen van een bezichtiging lastig kan zijn. Als makelaar in Hilversum denken wij graag mee. Indien mogelijk kunt u daarom woningen buiten kantoortijd bezichtigen.
 • Servicegarantie
  Middels onze servicegarantie houden wij onze klanten graag tevreden. Heeft u onverhoopt toch een klacht? Wij zullen samen altijd zoeken naar een passende oplossing.
 • Annuleringsgarantie
  Ten slotte profiteert u als koper van de annuleringsgarantie. De annuleringsgarantie betekent dat wij als makelaar in Hilversum u iets extra’s bieden. Namelijk dat de samenwerking op ieder moment stopgezet kan worden.

Lees meer over onze aankoopgaranties

Hillen Makelaardij is de makelaar van Hilversum

Niet alleen als koper profiteert u van garanties. Als makelaar in Hilversum bieden wij namelijk ook verkoopgaranties. De belangrijkste verkoopgarantie lichten wij graag even uit. Dit is de presentatiegarantie.

De presentatiegarantie zorgt ervoor dat de kans op een succesvolle verkoop wordt vergroot. Tegen een scherpe prijs kunt u namelijk profiteren van het presentatiepakket. Dit presentatiepakket bevat belangrijke presentatiemiddelen.

Bent u nog op zoek naar een makelaar in Hilversum? Twijfel dan niet langer. Neem vandaag nog contact op met Hillen Makelaardij. Het ervaren team staat voor u klaar.