Appartementen in Hilversum

Een geschikt appartement vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Ongeacht de persoonlijke wensen en een budget is een blik werpen in het aanbod appartementen in Hilversum zeker de moeite waard. Wij begeleiden je in de zoektocht naar een appartement in Hilversum van het begin tot het eind. Gedurende het gehele proces staan wij voor je klaar en handelen en denken wij proactief met jou mee.

Bekijk ons aanbod appartementen

Appartement in Hilversum: kopen of huren?

In plaats van een pand voor jezelf, woont je samen met meerdere bewoners in één gebouw. Dat is het grote verschil tussen een appartement en een eengezinswoning. De grootste verschillen tussen een woning kopen en een woning huren zitten in de vermogensopbouw en keuzevrijheid. Er zijn echter ook verschillen tussen het kopen en het huren van een appartement.

Als je een appartement of ergens anders koopt, dan koopt je een stukje van een groter geheel. Je koopt een stukje van een gebouw. Je bent samen met de medebewoners eigenaar van het gehele pand en beschikt je over appartementsrecht. Het is voor de wet verplicht om een Vereniging van Eigenaren (VvE) te vormen met de medebewoners. Het kopen van een appartement is hierdoor ingewikkelder dan het kopen van een huis. Het is goed om te weten waar het verschil vooral in zit. Daarnaast leg je maandelijkse servicekosten in en is er een bedrag gereserveerd voor (groot) onderhoud. Je hebt meer financiële verplichtingen en gezamenlijke verantwoordelijkheden dan bij het kopen van een huis of het huren van een appartement. Je bouwt echter wel vermogen op en het appartement zal uiteindelijk jouw eigendom zijn.

Bij het huren van een appartement heb je niet te maken met een Vereniging van Eigenaren. Je bent immers niet de eigenaar aangezien je het appartement huurt. Je heeft minder verantwoordelijkheden en je kunt vaak vrij snel de woning verlaten, mocht dit nodig zijn.

De uiteindelijke keuze tussen kopen en huren ligt bij u. Ben je op zoek naar een appartement in Hilversum? Ook als je er niet zeker van bent of je wilt huren of kopen, ben je welkom voor een gesprek. Wij beantwoorden graag jouw vragen en begeleiden je in het aankoopproces.

Garanties van Hillen Makelaardij Hilversum

Of je nu een appartement in Hilversum wilt kopen of huren, met de hulp van een Garantiemakelaar gaat dit zonder zorgen. Wij mogen onszelf een Garantiemakelaar noemen, omdat wij aan de vijf aankoopgaranties van Garantiemakelaars voldoen.

  • Bezichtigingsgarantie: Bezichtigingen op een geschikt moment.
  • Servicegarantie: Continue monitoren en verbeteren van de service.
  • Zekerheidsgarantie: Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.
  • Contactgarantie: Te allen tijde bereikbaar voor vragen.
  • Annuleringsgarantie: Bij ontevredenheid kun je op ieder moment het contract stopzetten.
Meer over de aankoopgaranties Neem contact met mij op