Huis verkopen Hilversum

Je bent erover uit: je wilt je huis verkopen in Hilversum. Een grote stap! Of je nu groter of juist kleiner wilt wonen of je balkon wilt inruilen voor een huis met een tuin, het blijft een spannende bezigheid. Niet iedereen heeft in zijn leven namelijk te maken gehad met het verkopen van een huis. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om hier een deskundige makelaar voor in te schakelen.

huis verkopen in hilversum

Een makelaar kan je veel zorgen uit handen nemen. Hierdoor kun jij je bezighouden met andere zaken. Een Garantiemakelaar zorgt ervoor dat het verkopen van jouw huis in Hilversum soepel verloopt. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hillen Makelaardij is dé Garantiemakelaar voor Hilversum en omstreken. Het enthousiaste team van Hillen Makelaardij helpt je graag wanneer jij je huis wilt verkopen in Hilversum. Het verkooptraject van Hillen Makelaardij bestaat uit 4 overzichtelijke stappen.

Neem contact met mij op Meer informatie

Je huis verkopen in Hilversum

Wanneer je je huis wilt verkopen in Hilversum, wordt er een vast verkooptraject gestart. Het verkooptraject van Hillen Makelaardij bestaat uit 4 verschillende stappen. Hierdoor houden we het verkooptraject om je huis te verkopen in Hilversum zo overzichtelijk mogelijk. De fases zijn als volgt:

•   Stap 1: Voorbereiding en onderzoek
•   Stap 2: Presentatie & prijs
•   Stap 3: Bezichtiging & onderhandeling
•   Stap 4: Overdracht na de verkoop

Wil jij je huis verkopen in Hilversum? Dan kun je het gehele verkoopproces rekenen op de hulp van Hillen Makelaardij. Hierdoor wordt er niet alleen veel werk uit handen genomen, maar bespaar je ook een hoop tijd en energie. Naast het overzichtelijke, vaste verkooptraject biedt Hillen Makelaardij nog meer. Hillen Makelaardij werkt namelijk met een aantal vaste verkoopgaranties. Deze garanties bieden jou als verkoper meer zekerheid. Deze verkoopgaranties bestaan uit de presentatie-, contact-, bezichtigings-, service- en annuleringsgarantie. Met deze fases zal het verkopen van je huis in Arnhem voorspoedig verlopen. Lees alles over onze verkoopgaranties.