Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. M.A. Bosma (zoeken en aankoop)
9

Uiteindelijk besloten gebruik te maken van de diensten van een aankoop makelaar. En na een prettige kennismaking viel de keus op Hillen. Positief punt is de zeer resultaat gerichte houding van onze makelaar Beeuwke Keizer. Luisterde goed naar onze wensen, is goed bereikbaar en denkt mee. Echt een partner in business. Ik zou Beeuwke dan ook bij iedereen van harte aanbevelen!

Anoniem
8

Wij hebben goed contact gehad met Sjors van der Noordaa. Altijd bereikbaar en een snelle reactie. Er was bij ons nauwelijks sprake meer van een onderhandeling, dus dit is niet goed te beoordelen.

Mevr. T.C. Stolwijk
9

Alles liep zeer goed en tevreden. goed persoonlijk contact met alle medewerkers van het kantoor. Minpuntje was een lijst in te vullen wat blijft er aan roerende zaken staan. Dit ging zeer snel en dat realiseerden wij ons later pas bij werkelijke verkoop

Dhr. F.Willemsen (zoeken en aankoop)
10

De aankoop van dit huis was zonder Hillen niet gelukt. In een totaal overspannen markt met zeer veel potentiële kopers heeft hij zeer pro-actief gehandeld en permanent gecommuniceerd waardoor ik binnenkort verhuis naar een prachtig huis. Hillen heeft zijn beloftes meer dan waargemaakt!

Dhr. Bart Kaarsgaren
10

Sjors van der Noordaa van Hillen Makelaardij is een hele leuke, gezellige en bovenal betrouwbare makelaar met veel kennis van de huizenmarkt in Hilversum eo. Ik was erg onder de indruk van zijn presentatie en documentatie tijdens ons eerste ontmoeting en dat gaf de doorslag om met Sjors in zee te gaan. Hij heeft ons op een zeer professionele wijze begeleid, samen met de werknemers van het makelaars kantoor Hillen. Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren en ik kan u Sjors (Hillen Makelaardij) zeker aanbevelen.

Anoniem
10

Makelaar Sjors heeft ons in het hele traject prettig bijgestaan. Hij is vlot, duidelijk, vriendelijk en gaf blijk van veel kennis over (bouw)techniek, de lokale markt en verkoopinhoudelijke zaken. Ook een groot compliment naar de secure en vlotte backoffice van Hillen Makelaardij en dan in het bijzonder Nicole!

Dhr. Knöös
10

N/a.

Anoniem
9

Onze makelaar stond altijd voor ons klaar. Is vriendelijk, hulpvaardig en altijd bereikbaar - en dat zowel voor en na de verkoop! Verder vond ik zijn advies betrouwbaar en realistisch.

Anoniem
9

Sjors heeft ons goed bijgestaan in onze zoektocht naar een nieuw huis; hij werkt op een pro-actieve en professionele manier en heeft de aankoop deal binnen 1 dag rond gekregen. Een volgende keer nemen we zeker weer contact op met Sjors.

Marcel Doppenberg
9

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren. Iedereen die ik spreek over ver- of aankoop van een woning zal ik enthousiast informeren over onze ervaringen met Hillen Makelaardij.

Marcel Doppenberg
10

Tot nu toe alleen maar positief over gang van zaken en het onderling contact met Sjors. Nu nog even snel ons eigen huis verkopen :-)

ReinJan Willems
10

Beste makelaar in t Gooi!

Anoniem
9

Beeuwke is een hele fijne makelaar. Ze kent de markt goed, geeft eerlijk advies en doet haar werk met veel passie en inzet. Zeker een aanrader!

Anoniem
9

Voor de derde keer heeft Hillen zich weer volledig bewezen in zijn deskundigheid en professionaliteit, chapeau!!

Eric van Vliet
9

Goed gesprek, was blij om ons huis te mogen verkopen. Kwam betrokken over en alsof hij er zin in had.

Anoniem
9

Toen wij op zoek waren naar een aankopend makelaar in Hilversum, werd ons door een bevriend makelaar uit een andere regio Hillen Makelaardij aanbevolen. Zodoende kwamen wij in contact met Beeuwke Keizer. Onze wensenlijst was vrij hoog in een markt waar weinig aanbod is, toch hebben we relatief snel een huis gevonden die helemaal bij ons past. Door een goede samenwerking hebben we het proces op een prettige manier kunnen doorlopen. Uiteindelijk hebben we notabene op zondag ons huis gekocht, Beeuwke is doorgegaan in het weekend hiervoor. Iets was je niet zomaar gaat vinden bij een andere makelaar. Het is wellicht niet de goedkoopste makelaar in de regio, maar daarvoor krijg je wel kwaliteit, niet onbelangrijk bij het kopen van een huis.

Anoniem
9

Fijne makelaar die alle praktische zaken uit handen neemt en regelt. Prima service en mooie verkoopprijs!

Anoniem
10

Het was, naast de zakelijke kant, een fijn mens om mee te laten lopen met de verkoop. Voelde heel vertrouwd.

Roy Bos
10

Deskundig en betrokken. Vriendelijk, helder, duidelijk en reëel.

Mevr. van Mourik
9

We wilde ons huis verkopen ivm overlijden van mijn vader. Met onze makelaar Sjors van der Noordaa hadden vanaf het eerste gesprek al een goed contact. Hij dacht goed mee. Van alle stappen werden we goed op de hoogte gehouden. Bv wanneer er bezichtigingen waren. Na de bezichtigingen belde Sjors ons met zijn bevindingen. Hij voelde goed aan als het potentiële kopers konden zijn. Met de biedingen van de potentiële kopers adviseerde hij ons goed over het tegen bod. Hierbij werkte hij op het scherpst van de snede om er het meeste uit te halen. Ook toen de kopers meer tijd nodig hadden voor de financiering werden we goed begeleid. Tijdens Sjors zijn vakantie werd het goed overgenomen door Reynier Hillen. Zoals ze met ons meeleven en mee dachten lijkt het alsof ze hun eigen huis aan het verkopen zijn.

Mevr. Els van Berkum
8

De heer Hillen en de medewerkers van het kantoor hebben mij prima geadviseerd en de verkoop van mijn huis vlot en deskundig afgewerkt.

Anoniem
9

Perfecte begeleiding bij de aankoop van de woning. Erg tevreden. De makelaar is service gericht en maakt tijd om een goede inschatting te maken van de woning. Ze heeft inzicht in de wensen en persoonlijkheid van degene die ze begeleidt en blijft kritisch en zakelijk bij te veel enthousiasme voor een huis.

Anoniem
9

Zeer prettig in contact. Ze begrijpen heel goed de wensen van mij als klant en stemmen hier op af. Met al hun deskundigheid en werkelijke interesse, dit heeft geresulteerd in het aankopen van een woning waar ik heel erg blij mee ben! Kortom een makelaar die doet wat hij beloofd!

Anoniem
9

Reynier (en collega's) hebben ons op een buitengewoon plezierige manier begeleid in de verkoop van ons huis. Betrouwbaar, accuraat, deskundig en creatief in het bedenken van manieren om ons huis 'goed op de markt te zetten'. Marcel

Mevr. Natasja Wientjes (zoeken en aankoop)
8

Beeuwke heeft voor ons binnen korte tijd een appartement gevonden in Amsterdam. Daarvoor heeft Hillen makelaardij ook ons huis in Hilversum aangekocht en verkocht. In alle gevallen hele goede ervaring.

Mevr. M. Maarsen (zoeken en aankoop)
9

Zonder mijn makelaar had ik deze woning niet gekregen. Hij heeft tactisch onderhandeld. Hij is een vakman met een fantastisch team.

Bart Kaarsgaren
10

We zijn zeer tevreden over Sjors van Makelaardij Hillen. Hij komt zeer professioneel over en had zich erg goed voorbereid tijdens onze eerste ontmoeting voor een vrijblijvende offerte. In de vervolg stappen wordt er goed en duidelijk gecommuniceerd wat we kunnen verwachten en die transparantie ervaren we als zeer prettig.

Anoniem
10

Makelaar Sjors van der Noordaa hebben wij zowel in een verkoop- als bij een aankooptraject meegemaakt. In beide gevallen waren wij helemaal tevreden. Hij staat 24/7 voor je klaar, geeft goed advies en weet bij een verkoop een hoge prijs te realiseren en bij een aankoop, zelfs in deze markt, een lage prijs. Wat ons naast zijn hoge kennisnivo, goede onderhandelingstechniek en groot netwerk aanspreekt is dat hij wat jonger is dan de belegen oubollige andere Hilversumse makelaars en daarmee een frisse wind. Wij kunnen iedereen Sjors van der Noordaa van harte aanraden.

Dhr. Roel Spits
9

Duidelijk in afspraken. Prettig in de omgang (zowel zakelijk als informeel). Heeft duidelijk veel omgevingskennis en goed zicht op de markt.

Erna Neuteboom
8

Alvast heel hartelijk bedankt voor alle hulp en nu.. verkopen maar

Louis Pool
9

tot alles goed zover... nu de verkoop nog

Dhr. B. Vervoort
10

Beeuwke is gepassioneerd makelaar, zij heeft echt alles uit de kast gehaald om het hele proces super soepel te laten verlopen. zowel bij de intake, foto's als afhandeling niets dan lof! een warme aanbeveling voor een ieder die zn huis wil kopen of verkopen

Mevr. Claudia Ferrante (gerichte aankoop)
8

Fijne makelaar. Eerlijk en oprecht en staan altijd voor je klaar!!! Ik beveel deze makelaar zeker iedereen aan.

Wendelijn van der Leest
8

Helder, to the point en sympathiek. Fijn mens

E.C. van Berkum
8

We hebben vertrouwen in een succesvolle afhandeling van de verkoop.

Roel Spits
8

Duidelijk verhaal en opzet om te komen tot verkoop waarbij voldoende ruimte voor mij was om eigen wensen kenbaar te maken.

Dhr. J. Boumeester
9

Het contact met Sjors van der Noordaa was uitstekend. Hij is enthousiast, professioneel en communicatief zeer vaardig. We hebben prettig met hem en de andere medewerkers van het makelaarskantoor samengewerkt.

Anoniem
10

Sjors heeft het helemaal top gedaan! Hij heeft humor en gaat voor een klant tot het gaatje. Hij weet wat een verkoper belangrijk vind en wat kopers willen, mede daarom is hij succesvol. De verkoop van onze woning was op deze manier een feestje. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen iedereen Makelaar Sjors aanraden.

Anoniem
8

Fijne makelaar, goed te bereiken en fijn om mee te communiceren! Het hele proces verliep erg snel, voorbereiding was goed en verzorgd. We zijn meer dan tevreden met hillen makelaardij!

Anoniem
9

Vriendelijk, ter zake kundig en goede service. Prettige makelaar en ons huis is goed verkocht. Wat wil je nog meer?

Anoniem
10

Sjors vd Noordaa heeft ons geweldig geholpen met het vinden en kopen van ons nieuwe huis. We konden met alle vragen en onzekerheden bij hem terecht. Sjors is heel professioneel maar ook heel makkelijk in de omgang. Bedankt voor alles!!

Dhr. Martin Lossie
10

Uitstekende begeleiding door Beeuwke Keizer. Het duurde even om eea op Funda te zetten want er moesten nog een aangal zeken geregeled worden, maar toen het er eenmaal opstond (dat was een maandag) was het binnen vijf dagen verkocht tegen de vraagprijs... die vraagprijs was iets lager dan een vergelijkbaar object in de straat, maar die staat al bijna een jaar te koop, dus ik ben heel tevreden. Ik kan Beeuwke Keizer en Hillen Makelaardij aan iedereen aanbevelen.

Mevr. Linda Weggeman
10

De samenwerking met Beeuwke van Hillen Makelaardij was top! Eerlijk, betrouwbaar, realistisch en oprecht. Beeuwke doet haar werk met veel passie!

Alex Zeeman
9

Ik ben niet bekend met het verkopen van een huis maar hoe het nu met gaat met sjors die zijn uiterste best doet om het voor elkaar te krijgen zou ik het zo weer doen

Anoniem
9

Fijne makelaar met veel kennis over de (lokale) markt, maar ook kennis over alle randvoorwaarden ed. Een aanrader!

Anoniem
8

het contact met de makelaar was uitstekend. Alles werd duidelijk besproken en Sjors kon al zijn beloften waar maken. Goede sfeer en begeleiding.

Dhr. Veldkamp
9

Vanaf dag 1 een prima contact. Ze houden je goed op de hoogte en overleggen alles keurig netjes. Alles van a tot z wordt geregeld.

Anoniem
10

Wij hebben Hillen als erg prettige en deskundige makelaar ervaren. Sjors heeft voor ons zowel het verkoop en aankoop proces begeleid. En zowel de verkoop als aankoop zijn voor ons zeer succesvol verlopen. Ook de goede communicatie na de bezichtigingen en goede kennis van de lokale markt hebben wij als zeer prettig ervaren. Een absolute aanrader wij zullen Hillen (Sjors) voor een volgende stap in het Gooi zeker weer inzetten.

Anoniem
10

S. van der Noordaa van Hillen Makelaardij heeft mij zeer goed geholpen met het zoeken van een appartement. Het contact liep erg fijn en gemakkelijk. Ook met de bezichtigingen en onderhandelingen heeft S. van de Noordaa mij uitstekend in geholpen. Hij is altijd eerlijk en duidelijk geweest. Een absolute aanrader.

Anoniem
8

Hillen makelaar is vooral een eerlijke makelaar. 'Je krijgt wat je ziet', geen mooie praatjes om je naar de mond te praten.

Terug
Recent bekeken