Dit hebben onze klanten ervaren...

Mevr. Claudia Ferrante (gerichte aankoop)
8

Fijne makelaar. Eerlijk en oprecht en staan altijd voor je klaar!!! Ik beveel deze makelaar zeker iedereen aan.

Wendelijn van der Leest
8

Helder, to the point en sympathiek. Fijn mens

E.C. van Berkum
8

We hebben vertrouwen in een succesvolle afhandeling van de verkoop.

Roel Spits
8

Duidelijk verhaal en opzet om te komen tot verkoop waarbij voldoende ruimte voor mij was om eigen wensen kenbaar te maken.

Dhr. J. Boumeester
9

Het contact met Sjors van der Noordaa was uitstekend. Hij is enthousiast, professioneel en communicatief zeer vaardig. We hebben prettig met hem en de andere medewerkers van het makelaarskantoor samengewerkt.

Anoniem
10

Sjors heeft het helemaal top gedaan! Hij heeft humor en gaat voor een klant tot het gaatje. Hij weet wat een verkoper belangrijk vind en wat kopers willen, mede daarom is hij succesvol. De verkoop van onze woning was op deze manier een feestje. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen iedereen Makelaar Sjors aanraden.

Anoniem
8

Fijne makelaar, goed te bereiken en fijn om mee te communiceren! Het hele proces verliep erg snel, voorbereiding was goed en verzorgd. We zijn meer dan tevreden met hillen makelaardij!

Anoniem
9

Vriendelijk, ter zake kundig en goede service. Prettige makelaar en ons huis is goed verkocht. Wat wil je nog meer?

Anoniem
10

Sjors vd Noordaa heeft ons geweldig geholpen met het vinden en kopen van ons nieuwe huis. We konden met alle vragen en onzekerheden bij hem terecht. Sjors is heel professioneel maar ook heel makkelijk in de omgang. Bedankt voor alles!!

Dhr. Martin Lossie
10

Uitstekende begeleiding door Beeuwke Keizer. Het duurde even om eea op Funda te zetten want er moesten nog een aangal zeken geregeled worden, maar toen het er eenmaal opstond (dat was een maandag) was het binnen vijf dagen verkocht tegen de vraagprijs... die vraagprijs was iets lager dan een vergelijkbaar object in de straat, maar die staat al bijna een jaar te koop, dus ik ben heel tevreden. Ik kan Beeuwke Keizer en Hillen Makelaardij aan iedereen aanbevelen.

Mevr. Linda Weggeman
10

De samenwerking met Beeuwke van Hillen Makelaardij was top! Eerlijk, betrouwbaar, realistisch en oprecht. Beeuwke doet haar werk met veel passie!

Alex Zeeman
9

Ik ben niet bekend met het verkopen van een huis maar hoe het nu met gaat met sjors die zijn uiterste best doet om het voor elkaar te krijgen zou ik het zo weer doen

Anoniem
9

Fijne makelaar met veel kennis over de (lokale) markt, maar ook kennis over alle randvoorwaarden ed. Een aanrader!

Anoniem
8

het contact met de makelaar was uitstekend. Alles werd duidelijk besproken en Sjors kon al zijn beloften waar maken. Goede sfeer en begeleiding.

Dhr. Veldkamp
9

Vanaf dag 1 een prima contact. Ze houden je goed op de hoogte en overleggen alles keurig netjes. Alles van a tot z wordt geregeld.

Anoniem
10

Wij hebben Hillen als erg prettige en deskundige makelaar ervaren. Sjors heeft voor ons zowel het verkoop en aankoop proces begeleid. En zowel de verkoop als aankoop zijn voor ons zeer succesvol verlopen. Ook de goede communicatie na de bezichtigingen en goede kennis van de lokale markt hebben wij als zeer prettig ervaren. Een absolute aanrader wij zullen Hillen (Sjors) voor een volgende stap in het Gooi zeker weer inzetten.

Anoniem
10

S. van der Noordaa van Hillen Makelaardij heeft mij zeer goed geholpen met het zoeken van een appartement. Het contact liep erg fijn en gemakkelijk. Ook met de bezichtigingen en onderhandelingen heeft S. van de Noordaa mij uitstekend in geholpen. Hij is altijd eerlijk en duidelijk geweest. Een absolute aanrader.

Dhr. Vierkens
10

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van Reinier Hillen en het kantoor en wij zullen het kantoor zeker aanbevelen aan mensen die ons erom vragen

Mevr. Nicole van der Greft
10

De verkoop van mijn huis ging heel soepel. De communicatie was goed en dankzij Sjors van der Noordaa de makelaar is mijn huis heel snel verkocht.

Anoniem
8

Hillen makelaar is vooral een eerlijke makelaar. 'Je krijgt wat je ziet', geen mooie praatjes om je naar de mond te praten.

Jonny Koudijs
9

Ik had te maken met Sjors voor de verkoop van het huis. Fijne man, kundig, kordaat en secuur. En vooral spijkers met koppen slaand. Topper.

Henny Puik
8

Tevreden zover, Hopelijk gaan we met het zelfde gemak van ons huidige huis naar een volgend. Sjors maakt een makkelijke laagdrempelige communicatie mogelijk. Op zoek naar een goede koper en een lage aankoop prijs dan maar!

Anoek Hillen
10

Bereidwillig en begrip voor moeilijke gevallen zoals wij ☺️

Mevr. A. van Hunnik
10

Sjors is echt een top makelaar! Heldere communicatie, korte lijnen, alleen beloftes die worden waar gemaakt en op vragen gelijk antwoord. Ik raad deze jongeman aan als je snel je huilt wilt verkopen!!

Dhr. Beban
9

Ik ben blij met Hillen Makelaardij en ik raad ze zeker aan. Service was goed en wij zijn blij met de verkoopprijs.

Anoniem
10

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een hele goede ervaring heb gehad met Hillen Makelaardij en Beeuwke in het bijzonder! Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Hele proces is soepel en snel verlopen. Nu nog even geduld hebben voordat ik mijn nieuwe paleis kan betrekken. Ga zo door!

Stephan Veldkamp
9

De duidelijkheid en vriendelijkheid

Marco Ruitenbeek
8

Het huis moet n

Dhr. Beerlage (gerichte aankoop)
8

Hillen heeft ons zeer goed geholpen in het onderhandelingsproces. Meer dan terugverdient. Bereikbaarheid was goed. Ik beveel deze makelaar aan.

Anoniem
10

Zeer professionele makelaar en zeer toegankelijk secretariaat.Aardig in de omgang en tevens adequaat reagerend. Er zijn geen minpunten.

Dhr. Ruiten
10

Professionele makelaar en schakelt snel. Direct contact en vakkundig begeleiding! Men gaat recht op zijn doel af en adviseert en luistert naar de klant. ik zou deze makelaar aan een ieder aanbevelen.

Dhr. De heer Schouten
9

Weet U een betere makelaar?\nDeze makelaar heeft een enorme kennis van de markt.\nGeen 9 tot 5 mentaliteit.

Anthony Schouten
10

Weet U een betere makelaar? Zeer actief, betrokken, kennis van de markt. Hogere opbrengst dan verwacht. Zeer aanbevolen!

Anthony Schouten
9

Tot op heden verloopt het super. Zeer prettige makelaar met goede afspraken en erg deskundig.

Sebastiaan Ruiten
8

Snel handelen en directe manieren van communiceren vinden wij erg fijn. ondanks de verkoop een emotionele aangelegenheid is kunnen wij dit mooi combineren met direct en zakelijk contact welke wij op prijs stellen.

Anoniem
9

Door t lezen van recenties bij hillen terecht gekomen. Eerste contact was positief, voorbereid, verstand van zaken en vooral eerlijk. Dit laatste sprak ons vooral aan. Tijdens het verkoop van het huis was de communicatie goed en er werd rekening gehouden met onze wensen. Wat niet makkelijk was gezien de animo voor t huis. Huis is uiteindelijk binnen een week verkocht. Enige opmerking die ik kan plaatsn dat er niet vermeld was dat bij het bezoek voor t opmaken van het bouwkundig rapport de kopers ook mee kwamen. hiernaast dachten we begeleid te worden door reinier zelf echter hebben we die na het kennismakingsgesprek niet meer gezien maar zijn collega die erbij was wel. Over haar waren we super tevreden dus was uiteindelijk ook prima.

Anoniem
9

Hillen makelaardij is een fijn bedrijf met prettige medewerkers die echt verstand van zaken hebben! Zeer begaan en staan dag en nacht voor je klaar. No nonsens mentaliteit wat zeer gewaardeerd wordt!

Anoniem
9

Helen is heel behulpzaam, ze zijn snel en ik vind dat ze heel goed bereikbaar zijn! Op mijn aanraden hebben anderen ook contact opgenomen met Hillen

Bart Peters
8

Reynier is recht door zee, neemt geen blad voor de mond en heeft humor en kennis van zaken. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Anoniem
10

Snelle en professionele service. Goede bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden. Sterk advies, kunnen 'tegenspel' pareren. Puntjes op de i. Onderhandelaar met de juiste tone of voice. Kortom: goede keuze.

dunja de vries
9

We zijn zeer tevreden over onze Makelaar. Heel toegankelijk!

Anoniem
9

Ik heb de afhandeling van de verkoop van mijn huis als zeer prettig ervaren. Ik werd goed op de hoogte gehouden van bezichtigingen en verdere afhandelingen omtrent de verkoop zelf.

Huib Munnix
8

Goed berijkbaar en komt goed over bij klant.

Bart Ter Horst
10

Heel prettige, vlotte en eerlijke manier van werken.

Anoniem
9

Vanaf het begin een goede verstandhouding in een roerige markt. Met verschillende personen van deze makelaar te maken gehad. Waren allen zeer bereidwillig en flexibel. Heb tijdens de verkoop van ons huis veel respect gekregen voor het beroep.

Anoniem
10

We zijn zeer tevreden met de begeleiding van de verkoop van ons huis door Hillen Makelaardij. We hebben aan begin van het traject een keuze gemaakt tussen meerdere lokale makelaars. Meneer Hillen kwam daarbij voor ons als beste uit be bus. Hij kwam goed beslagen ten ijs bij het geven van advies over de verkoopprijs. Het werd ons duidelijk dat hij de lokale markt goed kent. De service tijdens het verkoopprocess was uitstekend. Alle kleine obstakels werden met een pragmatische no-nonsens aanpak snel geaddresseerd. Daardoor hebben we ons huis binnen aan aantal dagen kunnen verkopen. Op een manier dat wij, en naar wij aannemen ook de koper, tevreden en zonder second thoughts op het proces terugkijken.

Anoniem
10

Duidelijke afspraken, kundige begeleiding. Goed advies gekregen. Zeer tevreden! Vlotte afwikkeling van de verkoop. En vriendelijke mensen.

Annett Andriesen
9

de eerste indruk is uitstekend. dit zou misschien ook aan het einde van de procedure kunnen worden gevraagd.

Anoniem
9

Sjors heeft de verkoop zeer voortvarend aangepakt. Na elke bezichting heb ik telefonisch een update gekregen waardoor ik goed op de hoogte was van de voortgang. Zeer tevreden dus!

Nicolet Groen
8

Overleg is echt Samen bepalen

Terug
Recent bekeken