Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Contact was goed. Hij was direct en betrouwbaar. Hij heeft onderhandelingen correc T begeleid e tegenpartijen goed geïnformeerd. Administratief was er een enkele slordigheid maar geen grote gevolgen. Kortom we zij. Zeer tevreden.

Anoniem
10

Het contact met makelaar Reinier Hillen was erg goed. Zelfs tijdens zijn vakantie was hij bereikbaar toen dat nodig was. Hij heeft goede adviezen gegeven voor het verkoopklaar maken van het huis. Hij heeft ook goed advies gegeven ten aanzien van de prijs die we in moesten zetten. Het huis is vlot verkocht voor een prijs waar we erg blij mee zijn. Een volgende keer kiezen we weer voor Hillen Makelaardij!

Gerard Blom
8

Meedenkend , commercieel en plezierig contact

Ingmar de Weijer
10

Zeer professionele dienstverlening en heel plezierig contact. Zowel bij het aankoop als verkooptraject!

Boy Jansen
10

Bij enkele vragen zou ik meer antwoorden willen geven😀. Nu nog verkopen😜

van Blijswijk
10

Professioneel, duidelijk, origineel.

Anoniem
9

Reynier Hillen en zijn medewerkers hebben ons vanaf het allereerste telefoontje snel, deskundig en succesvol terzijde gestaan. De adviezen waren waardevol, de fotograaf geweldig en de belangstelling enorm. Het huis is snel en boven verwachting goed verkocht. Ook de afwikkeling daarna was perfect.

Carla Elberse
9

Realistische schatting van verkoopwaarde waardoor de woning interessant werd op de markt. Tevens goede informatie en presentatie.

Stanly Manuputty
8

fijne makelaar met kennis van zaken

Bert Flink
10

Een betrouwbare en eerlijke makelaar, ervaren, degelijk, goed, te vertrouwen, en ook nog beetje gezellig :)

Peter Veenendaal
8

Fijne, persoonlijke en deskundige benadering, voelt direct vertrouwd.

Bosch-van de Kuijt
8

Fijn contact en eerlijke antwoordt.

Pieter Pouw
9

Makelaar en team hebben grote ervaring met het vak. Hierdoor een goed inschattingsvermogen van de markt. Hebben goed advies gegeven en hierdoor een optimaal resultaat bereikt. Note: Zelf zou ik deze feedback aangevraagd hebben bij de klant na de afwikkeling van de overdracht.

Dhr. van Amerongen
10

Prima communicatie, adviezen en deskundigheid: Hillen is een makelaar die met iemand meedenkt en de tijd neemt om één en ander rustig te bespreken. Aanrader dus.

Mevr. Engelberts
9

Het contact verliep prima met onze makelaar. Een persoonlijke en eerlijke benadering. Reynier Hillen is een deskundige makelaar met een prima team om zich heen... Allen even betrokken en behulpzaam.

Dhr. Jack Snijders
9

Hilken makelaardij is een goede betrouwbare partner die zich in de klant in inleeft met naast de klant staat met raad en daad. geen vraag teveel Van harte aanbevolen

Anoniem
9

Onze makelaar was erg gedreven om voor ons tot een goed resultaat te komen. Ze was erg prettig om mee te werken en kende de markt goed.

Diego Rodrigues
10

Beeuwke was erg goed voorbereid op het intake gesprek. Ze heeft zich goed ingelezen over de buurt en wist ons goed te adviseren. Dat komt erg professioneel over. Verder is ze een eerlijke transparante makelaar. Je kunt altijd contact met haar opnemen als er vragen zijn. Dit beviel ons erg goed.

Astrid
9

Hele goede ervaring met Beeuwke als makelaar. Ze was goed bereikbaar, zeer betrokken en actief in de communicaties met ons en aankopend makelaar. Ze heeft veel kennis van de markt en heeft de juiste verkoopstrategie gekozen.

Zaen laan 39
8

Mijn beoordeling is gericht op de foto’s en de presentatie via de media zals funda en eigen website Van de makelaar.

Dhr. F.Willemsen
9

Hillen is een fijne makelaar die z'n vak verstaat, de Hilversumse huizenmarkt heel goed kent en mijn huis goed heeft verkocht in zeer korte tijd (het is een leuk huis ... dat helpt). In korte tijd zeer veel bezichtigingen ingepland en begeleid. Ik ben zeer tevreden met het resultaat maar ook de weg er naartoe was aangenaam en transparant. Complimenten voor Hillen zelf maar ook voor de ondersteuners op kantoor!

Frank Willemsen
9

Uitstekende makelaar met verstand van de Hilversumse huizenmarkt. Zowel de verkoop als de aankoop was dik in orde, moeiteloos proces, prima communicatie, duidelijke heldere afspraken. Kan je gerust mee in zee!

Dhr. M.A. Bosma (zoeken en aankoop)
9

Uiteindelijk besloten gebruik te maken van de diensten van een aankoop makelaar. En na een prettige kennismaking viel de keus op Hillen. Positief punt is de zeer resultaat gerichte houding van onze makelaar Beeuwke Keizer. Luisterde goed naar onze wensen, is goed bereikbaar en denkt mee. Echt een partner in business. Ik zou Beeuwke dan ook bij iedereen van harte aanbevelen!

Anoniem
8

Wij hebben goed contact gehad met Sjors van der Noordaa. Altijd bereikbaar en een snelle reactie. Er was bij ons nauwelijks sprake meer van een onderhandeling, dus dit is niet goed te beoordelen.

Mevr. T.C. Stolwijk
9

Alles liep zeer goed en tevreden. goed persoonlijk contact met alle medewerkers van het kantoor. Minpuntje was een lijst in te vullen wat blijft er aan roerende zaken staan. Dit ging zeer snel en dat realiseerden wij ons later pas bij werkelijke verkoop

Dhr. F.Willemsen (zoeken en aankoop)
10

De aankoop van dit huis was zonder Hillen niet gelukt. In een totaal overspannen markt met zeer veel potentiële kopers heeft hij zeer pro-actief gehandeld en permanent gecommuniceerd waardoor ik binnenkort verhuis naar een prachtig huis. Hillen heeft zijn beloftes meer dan waargemaakt!

Dhr. Bart Kaarsgaren
10

Sjors van der Noordaa van Hillen Makelaardij is een hele leuke, gezellige en bovenal betrouwbare makelaar met veel kennis van de huizenmarkt in Hilversum eo. Ik was erg onder de indruk van zijn presentatie en documentatie tijdens ons eerste ontmoeting en dat gaf de doorslag om met Sjors in zee te gaan. Hij heeft ons op een zeer professionele wijze begeleid, samen met de werknemers van het makelaars kantoor Hillen. Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren en ik kan u Sjors (Hillen Makelaardij) zeker aanbevelen.

Anoniem
10

Makelaar Sjors heeft ons in het hele traject prettig bijgestaan. Hij is vlot, duidelijk, vriendelijk en gaf blijk van veel kennis over (bouw)techniek, de lokale markt en verkoopinhoudelijke zaken. Ook een groot compliment naar de secure en vlotte backoffice van Hillen Makelaardij en dan in het bijzonder Nicole!

Dhr. Knöös
10

N/a.

Anoniem
9

Onze makelaar stond altijd voor ons klaar. Is vriendelijk, hulpvaardig en altijd bereikbaar - en dat zowel voor en na de verkoop! Verder vond ik zijn advies betrouwbaar en realistisch.

Anoniem
9

Sjors heeft ons goed bijgestaan in onze zoektocht naar een nieuw huis; hij werkt op een pro-actieve en professionele manier en heeft de aankoop deal binnen 1 dag rond gekregen. Een volgende keer nemen we zeker weer contact op met Sjors.

Marcel Doppenberg
9

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren. Iedereen die ik spreek over ver- of aankoop van een woning zal ik enthousiast informeren over onze ervaringen met Hillen Makelaardij.

Marcel Doppenberg
10

Tot nu toe alleen maar positief over gang van zaken en het onderling contact met Sjors. Nu nog even snel ons eigen huis verkopen :-)

ReinJan Willems
10

Beste makelaar in t Gooi!

Anoniem
9

Beeuwke is een hele fijne makelaar. Ze kent de markt goed, geeft eerlijk advies en doet haar werk met veel passie en inzet. Zeker een aanrader!

Anoniem
9

Voor de derde keer heeft Hillen zich weer volledig bewezen in zijn deskundigheid en professionaliteit, chapeau!!

Eric van Vliet
9

Goed gesprek, was blij om ons huis te mogen verkopen. Kwam betrokken over en alsof hij er zin in had.

Anoniem
9

Toen wij op zoek waren naar een aankopend makelaar in Hilversum, werd ons door een bevriend makelaar uit een andere regio Hillen Makelaardij aanbevolen. Zodoende kwamen wij in contact met Beeuwke Keizer. Onze wensenlijst was vrij hoog in een markt waar weinig aanbod is, toch hebben we relatief snel een huis gevonden die helemaal bij ons past. Door een goede samenwerking hebben we het proces op een prettige manier kunnen doorlopen. Uiteindelijk hebben we notabene op zondag ons huis gekocht, Beeuwke is doorgegaan in het weekend hiervoor. Iets was je niet zomaar gaat vinden bij een andere makelaar. Het is wellicht niet de goedkoopste makelaar in de regio, maar daarvoor krijg je wel kwaliteit, niet onbelangrijk bij het kopen van een huis.

Anoniem
9

Fijne makelaar die alle praktische zaken uit handen neemt en regelt. Prima service en mooie verkoopprijs!

Anoniem
10

Het was, naast de zakelijke kant, een fijn mens om mee te laten lopen met de verkoop. Voelde heel vertrouwd.

Roy Bos
10

Deskundig en betrokken. Vriendelijk, helder, duidelijk en reëel.

Mevr. van Mourik
9

We wilde ons huis verkopen ivm overlijden van mijn vader. Met onze makelaar Sjors van der Noordaa hadden vanaf het eerste gesprek al een goed contact. Hij dacht goed mee. Van alle stappen werden we goed op de hoogte gehouden. Bv wanneer er bezichtigingen waren. Na de bezichtigingen belde Sjors ons met zijn bevindingen. Hij voelde goed aan als het potentiële kopers konden zijn. Met de biedingen van de potentiële kopers adviseerde hij ons goed over het tegen bod. Hierbij werkte hij op het scherpst van de snede om er het meeste uit te halen. Ook toen de kopers meer tijd nodig hadden voor de financiering werden we goed begeleid. Tijdens Sjors zijn vakantie werd het goed overgenomen door Reynier Hillen. Zoals ze met ons meeleven en mee dachten lijkt het alsof ze hun eigen huis aan het verkopen zijn.

Mevr. Els van Berkum
8

De heer Hillen en de medewerkers van het kantoor hebben mij prima geadviseerd en de verkoop van mijn huis vlot en deskundig afgewerkt.

Anoniem
9

Perfecte begeleiding bij de aankoop van de woning. Erg tevreden. De makelaar is service gericht en maakt tijd om een goede inschatting te maken van de woning. Ze heeft inzicht in de wensen en persoonlijkheid van degene die ze begeleidt en blijft kritisch en zakelijk bij te veel enthousiasme voor een huis.

Anoniem
9

Zeer prettig in contact. Ze begrijpen heel goed de wensen van mij als klant en stemmen hier op af. Met al hun deskundigheid en werkelijke interesse, dit heeft geresulteerd in het aankopen van een woning waar ik heel erg blij mee ben! Kortom een makelaar die doet wat hij beloofd!

Anoniem
9

Reynier (en collega's) hebben ons op een buitengewoon plezierige manier begeleid in de verkoop van ons huis. Betrouwbaar, accuraat, deskundig en creatief in het bedenken van manieren om ons huis 'goed op de markt te zetten'. Marcel

Mevr. Natasja Wientjes (zoeken en aankoop)
8

Beeuwke heeft voor ons binnen korte tijd een appartement gevonden in Amsterdam. Daarvoor heeft Hillen makelaardij ook ons huis in Hilversum aangekocht en verkocht. In alle gevallen hele goede ervaring.

Mevr. M. Maarsen (zoeken en aankoop)
9

Zonder mijn makelaar had ik deze woning niet gekregen. Hij heeft tactisch onderhandeld. Hij is een vakman met een fantastisch team.

Bart Kaarsgaren
10

We zijn zeer tevreden over Sjors van Makelaardij Hillen. Hij komt zeer professioneel over en had zich erg goed voorbereid tijdens onze eerste ontmoeting voor een vrijblijvende offerte. In de vervolg stappen wordt er goed en duidelijk gecommuniceerd wat we kunnen verwachten en die transparantie ervaren we als zeer prettig.

Anoniem
10

Makelaar Sjors van der Noordaa hebben wij zowel in een verkoop- als bij een aankooptraject meegemaakt. In beide gevallen waren wij helemaal tevreden. Hij staat 24/7 voor je klaar, geeft goed advies en weet bij een verkoop een hoge prijs te realiseren en bij een aankoop, zelfs in deze markt, een lage prijs. Wat ons naast zijn hoge kennisnivo, goede onderhandelingstechniek en groot netwerk aanspreekt is dat hij wat jonger is dan de belegen oubollige andere Hilversumse makelaars en daarmee een frisse wind. Wij kunnen iedereen Sjors van der Noordaa van harte aanraden.

Terug
Recent bekeken