Over ons

Hillen Makelaardij Garantiemakelaars Jouw makelaar in Hilversum, dat is Hillen Makelaardij. Niet zomaar een makelaar in Hilversum. Hillen Makelaardij is een garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Hilversum om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Hilversum. Bij Hillen Makelaardij in Hilversum helpen wij je graag.

Een goede makelaar vinden in Hilversum, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wil je graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar in Hilversum net even dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een garantiemakelaar. Wij durven namelijk garanties te geven zodat je straks zonder zorgen jouw woning uit handen kan geven.

Als garantiemakelaar in Hilversum geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Bezichtigingen verzorgen wij ook in de avonduren en in het weekend. Immers werken de meeste mensen doordeweeks. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM. Al met al durven wij je onze servicegarantie te geven. Lees meer over onze garanties op de uitgebreide pagina over garantiemakelaars.

Makelaar Hilversum zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Hillen Makelaardij ben je in goede handen. Met onze jaren ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor overige diensten, waarvoor je een makelaar in Hilversum zoekt, zijn wij je graag van dienst.